Over Spots & Spaces - Spots & Spaces (2024)

Skip to content

Accommodaties

Blog

Join The Club

Over Spots & Spaces

Spots & Spaces is vanuit passie en behoefte ontstaan. We zijn een enthousiast bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Er wordt heel zorgvuldig gekeken naar de relevantie van de tips die worden gedeeld. Past het bij de waarde, de stijl en het beeld dat Spots & Spaces belangrijk vindt? Samenwerkingen gaan wij heel weloverwogen aan. Puurheid en authenticiteit staan voorop met als doel om de doelgroep te informeren en te inspireren.

Wie is de doelgroep van Spots & Spaces?

Spots & Spaces is ontstaan uit onze eigen behoefte. Mensen zoals wij zelf – gezinnen met een boven gemiddeld inkomen die houden van luxe én authenticiteit – zijn de doelgroep van Spots & Spaces. Vakantiegangers die het thuis al fijn hebben en het op vakantie minstens zo fijn willen hebben. Met iets extra’s. En juist dat extraatje, daar zijn wij naar op zoek gegaan.

Wat zijn de criteria voor Spots & Spaces?

Voordat een vakantieaccommodatie op onze website komt, doorstaat het een uitgebreide screening. We hanteren een hoge standaard voor de plekken die we als tips geven waarbij de factoren comfort, genieten, inspireren, beste plekje en realistische prijs belangrijke pijlers zijn.

Comfort

Als het thuis al fijn is, wil je dat op vakantie toch zeker ook. Voor minder dan thuis doen we het niet. Waarom zou je anders je vertrouwde plekje verlaten? We houden van comfort. Goede materialen, kwaliteit, ruimte en schoonheid. Een bepaald niveau van service en ontzorgen, zodat je op vakantie heerlijk kan ontspannen.

Genieten

Genieten is voor iedereen anders. Het is moeilijk te vangen in woorden. Voor ons is genieten wanneer alles klopt. Of juist wanneer je verrast wordt. Locatie, sfeer, dat extraatje wat je thuis niet hebt – zwembad, groot kookeiland, pooltafel of openhaard – is allemaal van invloed om maximaal te kunnen genieten. Het ‘dit is het’-gevoel. Dat is wat wij zoeken in vakantie-accommodaties.

Inspireren

De spots die wij tippen moeten inspireren. Of het nu gaat om inrichtingsideeën voor je eigen huis of dat het je stimuleert om bij thuiskomt iets nieuws te op te pakken (om meer te gaan wandelen of koken bijvoorbeeld) vanwege deze leuke vakantieplek. Het moet je prikkelen, je aanzetten tot nieuwe ideeën, zodat je met nieuwe energie en plannen thuiskomt.

Is de plek nog enigszins een verborgen juweeltje? Wij houden van plekjes die niet al bij iedereen bekend zijn. En eenmaal op je vakantiebestemming moet je het gevoel hebben dat je echt op het beste plekje zit dat je had kunnen kiezen. Geen accommodatie in de buurt waar je liever had gezeten. Eenmaal terug thuis, wil je dit pareltje aanraden aan goede vrienden en familie. Tenzij je er nog een keer naar terug wilt gaan en je het liever nog even geheim houdt…

Realistisch prijs

Wij kijken goed naar prijs- / kwaliteitverhouding. De mooiste plekken op de wereld laten zien is niet zo moeilijk. De fraaiste plekjes binnen een bepaalde budgetrange is een ander verhaal. We gaan uit van een bepaalde levensstandaard van onze doelgroep. De accommodaties die wij laten zien moeten binnen het budget van die doelgroep passen.

Neem contact op

Over Spots & Spaces - Spots & Spaces (2)

Reizen

In het voorjaar van 2020 – je weet wel, toen we allemaal thuis zaten vanwege corona – mijmerde ik over mijn toekomst. Mijn werk waar ik al 19 jaar zat en waar ik alle ins & outs kende, was nog steeds leuk, maar ik wilde al een tijdje iets anders. Iets waar ik weer helemaal warm voor zou lopen, waar ik mijn ei in kwijt kon en dat mij energie zou geven.

Ik hou er van om te reizen, om naar plaatsen te gaan waar ik me verwonder en geïnspireerd raak. Avonden lang struin ik het web af voor de mooiste vakantieplekjes, de coolste accommodaties en dat unieke plekje om er op uit te gaan. Thuis, in mijn mooie huis net over de grens van Amsterdam, fantaseer ik geregeld over het ontdekken van al die mooie plekken die ik heb gezocht en gevonden. Of dat nou op een eiland aan de andere kant van de wereld, in een stad in Europa of om de hoek van ons huis is. En dan worden de plannen gemaakt…

Na een beetje aandringen...

Mijn omgeving weet dat ik in de loop der jaren een enorme collectie geweldige plekjes heb opgebouwd. Ik krijg dan ook veel vragen om tips over locaties om naartoe te reizen, speciale accommodaties om in te verblijven en leuke dingen om te doen zijn. Na wat aandringen van mijn vrienden heb ik besloten om deze plaatsen in een grotere setting te delen. En zo is Spots & Spaces tot leven gekomen.

Tekstschrijver

Naast Spots & Spaces ben ik ook eigenaar van Studio Spatie, Tekst & Communicatie. Ik help ondernemers en het MKB om hun communicatie doelstellingen te realiseren. Dit doe ik o.a. door het schrijven van webteksten, blogs, brochures etc. Mijn specialisatie is het schrijven van teksten voor de reisbranche.

Ik hoop dat ik je kan inspireren met mijn selectie van de meest unieke vakantieplekjes!

Ps. Hoewel ik altijd op zoek ben naar dat leuke plekje, en altijd bezig ben om een volgende trip te plannen – mijn wish list kan je echt geen ‘lijstje’ meer noemen – wil ik nog wel zeggen dat thuis mijn beste plek is. Ik heb op veel plaatsen gewoond, ook een paar jaar in Brazilië, en heb een hoop gezien. Maar thuis in Amstelveen, waar ik met mijn grote liefde en drie prachtige dochters woon, is toch echt de fijnste plek om te zijn. Over dat persoonlijke leven schrijf ik in mijn blog Expeditie Klein Geluk.

Neem contact op

NIEUWSBRIEF

Meld je aan en ontvang voortaan de meest inspirerende vakantieaccommodaties per e-mail

Over Spots & Spaces - Spots & Spaces (2024)

References

Top Articles
7 Home Remedies for Dry Socket Pain & Inflammation
Dry Socket Self-Care: The Dos & Don'ts - 1311 Jackson Ave Dental | Dentist in Long Island City, NY
Cloud Cannabis Grand Rapids Downtown Dispensary Reviews
The McPherson Republican from McPherson, Kansas
How to Create a Batch File in Windows? - GeeksforGeeks
Www.citizen-Times.com Obituaries
Petty Bourgeoisie | Encyclopedia.com
Tmobile Ipad 10Th Gen
Costco Gas Price Carlsbad
Craigslist Southern Oregon Coast
Angelaalvarez Leak
Registrar Utd
Craigslist Worcester Massachusetts: Your Guide to the City's Premier Marketplace - First Republic Craigslist
Gran Turismo Showtimes Near Regal Crocker Park
Best Pedicure Nearby
888-490-1703
Masdar | Masdar’s Youth 4 Sustainability Announces COP28 Program to Empower Next Generation of Climate Leaders
Long-awaited Ringu sequel Sadako doesn’t click with the 21st century
Publix In San Antonio Texas
60 Days From May 31
Dr Bizzaro Bubble Tea Menu
The Haunting Of A Dream House By Reeves Wiedeman
Lookwhogotbusted New Braunfels
My Big Fat Greek Wedding 3 Showtimes Near Regal Ukiah
Inspire Brands.csod.com Arby's
15:30 Est
Prey For The Devil Showtimes Near Amc Ford City 14
Weather Underground Shaver Lake
What is a Nutmeg in Soccer? (Explained!) - Soccer Knowledge Hub
Kim Dotcom to fight extradition, says he won't get fair trial in US
Taco Bell Fourth Of July Hours
What Does Exp Wed Mean On Hulu
8 Farmhouse Classroom Essentials
Tackytwinzzbkup
Ny Trapping Forum
Odu Csnbbs
Shiawassee County 911 Active Events
Www Texaslottery Com
Directions To Truist Bank Near Me
Weather Radar Jamestown
Cashtapp Atm Near Me
Kutty Com Movies
Ewing Irrigation Prd
Directions To 401 East Chestnut Street Louisville Kentucky
Arcane Stitch Divinity 2
Pokeclicker Pikablu
Gregory (Five Nights at Freddy's)
Alibaba Expands Membership Perks for 88VIP
Meshuggah Bleed Tab
Ssndob Cm
Yahoo Sports Pga Leaderboard
Stuckey Furniture
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated:

Views: 6169

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.